Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Ciutadania > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/11/2019

Taller “Rumors de pedra” al barri de l’Espirall

L'activitat treballa valors com la diversitat, la convivència, el diàleg i el reconeixement dels drets civils.

En el marc del projecte Espirall Fem Barri del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, en col·laboració amb el Servei de Convivència i Ciutadania i a través del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2019 de la Diputació de Barcelona, s'ha organitzat una nova activitat per posar en valor la diversitat, la convivència, el diàleg i el reconeixement dels drets civils. 

L'activitat Rumors de pedra tindrà lloc el divendres 22 de novembre, a les 17h, a la plaça Pau Casals, de l'Espirall, i anirà a càrrec de l'Institut Diversitas. Consistirà en la instal·lació d'un mur de cartró a la plaça que plantejarà preguntes claus sobre la percepció que es té de les persones immigrades. S'aprofitarà la participació dels/de les visitants per dialogar sobre els rumors i com desmuntar-los. És un taller obert a adolescents, joves, adults, gent gran i ciutadania en general i no cal inscripció prèvia. 

Aquesta acció servirà com a cloenda de la Setmana de la Diversitat a l'Espirall on durant el mes de juny passat les entitats i serveis del barri van organitzar i liderar onze activitats sobre la diversitat generacional, la diversitat cultural i la diversitat funcional, en les que van participar mes de 500 persones. 

Amb aquesta última proposta participativa es pretén promoure la reflexió de què la diversitat forma part de l'ésser humà i és enriquidora, però també pot ser una font de conflicte i discriminació. Cal aprendre a percebre-la, gestionar-la i treballar-la per combatre les injustícies que en ella es basen, així com per afavorir la inclusió social.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/11/2019


Segueix-nos a :