Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Ciutadania > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/11/2016

Les Clotes acull una nova campanya de convivència veïnal que continuarà l’any vinent a la resta de barris de Vilafranca

Conviu!

La campanya incideix en la importància de l’entesa a les comunitats de veïns.

L'Ajuntament de Vilafranca ha presentat la nova campanya veïnal Conviu!, que aquesta setmana inicia la fase de difusió al barri de Les Clotes. Després dels bons resultats de campanyes similars als barris de l'Espirall i Sant Julià, Les Clotes agafa el relleu en aquesta acció que incideix en la importància de l'entesa a les comunitats de veïns. Per a l'any 2017, la campanya s'estendrà a d'altres barris de Vilafranca amb l'objectiu d'arribar a tota la població.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis a les persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, han presentat el material que a partir de la setmana vinent arribarà a totes les llars i comerços de Les Clotes. Es tracta d'un cartell i un fulletó amb imatges de diverses situacions de convivència entre veïns. Per a l'alcalde Pere Regullés molt important que hi hagi entesa a les comunitats de veïns, per després fer extensiva aquesta convivència al carrer” i valorava com a “molt encertat el grafisme de la campanya, sense text, només amb il·lustracions que fan molt entenedor el missatge”. Per la seva part, Ramon Zaballa afegia que el material s'ha confeccionat a partir de la diagnosi que des del Servei de Convivència s'ha fet amb les necessitats detectades, i en base a aquestes necessitats s'elabora el material de difusió, que “vol incidir en la millora veïnal, mostrant quin el comportament desitjable en contraposició amb les actituds que caldria eradicar”.

La campanya ha estat impulsada des del Servei de Convivència i Ciutadania de l'Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Policia Local, Participació Ciutadana i Comunicació, així com de l'associació de veïns de Les Clotes. Com a acció complementària a la campanya es farà una xerrada sobre prevenció d'incendis, a càrrec dels Bombers de la Generalitat. La convocatòria és per al dia 23 de novembre, a les 19 hores, al local de l'Associació de veïns de Les Clotes (pl de la Verema, 1).
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/11/2016


Segueix-nos a :