Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Ciutadania > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/04/2009

Jornada de les Diversitats per a infants i famílies al barri de l’Espirall

Pretén que veïns i veïnes del barri i també del municipi trobin en la plaça un espai idoni per al joc, la convivència, el civisme, el diàleg i la relació social.

El Pla per la Convivència i el Civisme de l'Ajuntament de Vilafranca organitza un any més una Jornada de les Diversitats per a infants i famílies, dins del marc del Programa Integral de Llei de barri de l'Espirall. La jornada se celebrarà a la plaça del Doctor Bonet, del barri de l'Espirall, aquest diumenge 26 d'abril, entre dels 11 del matí i la 1 del migdia. En cas de pluja, la jornada se celebraria al local de l'Associació de veïns de L'Espirall, que es troba a la mateixa plaça.

La Jornada de les Diversitats està adreçada a infants de 4 a 11 anys i constarà de 2 tallers amb material de reciclatge, un espai amb jocs de taula d'arreu del món, jocs de moviment de totes les contrades i, finalment, jocs sobre civisme per tal de potenciar els valors cívics entre els infants (aprenentatge de quines són les responsabilitats que comporta tenir un animal de companyia, de com els sorolls poden molestar el veïnatge, de la importància de mantenir nets els espais públics i la necessitat d'aprendre a compartir-los).

D'altra banda, i a diferència dels dos anys precedents, en la Jornada es vol comptar amb la presència no només d'infants, sinó també dels seus familiars (mares, pares, avis i àvies, ...). Així, en el taller de reciclatge i en els jocs de taula es pretén que els adults també participin del joc per tal d'acompanyar els infants, com una forma lúdica d'aprenentatge.

En definitiva, la Jornada de les Diversitats (en el seu tercer any de realització) pretén que veïns i veïnes del barri i també del municipi trobin en la plaça un espai idoni per al joc, la convivència, el civisme, el diàleg i la relació social.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/04/2009


Segueix-nos a :