Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Adequar els noms a la grafia en català

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Durant tot l'any

TRÀMIT D'ALTRES ADMINISTRACIONS

Segons l'article 19 de la Llei 1/1998 de política lingüística, els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya tenen dret a usar la forma normativament correcta en català dels seus noms i cognoms i a incloure la conjunció i entre els cognoms. Per corregir la grafia incorrecta dels cognoms, s'ha de demanar a l'Institut d'Estudis Catalans o a la Direcció General de Política Lingüística (serveis centrals o serveis territorials) que facin un certificat que acrediti la grafia normativament correcta del nom o els cognoms (n'hi prou amb una trucada telefònica). Posteriorment, cal presentar aquest certificat al Registre Civil on la persona interessada figura empadronada.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada.
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Documentació necessària

Un certificat d'empadronament, el DNI, el Llibre de Família, un certificat expedit per l'Institut d'Estudis Catalans o bé per la Direcció General de Política Lingüística i una instància del Registre Civil.

Com es pot tramitar

Presencialment
Registre Civil
Av. d'Europa, 10
Tel. 93 657 01 35

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/01/2013


Segueix-nos a :