Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Tràmits > Detall
Administració Oberta

Presentació de queixes i/o suggeriments

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

TRÀMIT MUNICIPAL

La ciutadania pot presentar davant l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament totes aquelles queixes i/o suggeriments que estimi adients i que no tinguin res a veure amb denúncies ni gestions administratives. Per tramitar-les només cal omplenar un imprès que facilita la mateixa Oficina d'Atenció Ciutadana exposant el motiu de la queixa i/o del suggeriment.
En el cas de disposar de certificat digital la tramitació de la queixa i/o suggermient quedaria automàticament inscrita en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada.
Procediments
Omplenar una instància o formulari online exposant el motiu de la queixa i/o suggeriment.
Es pot entrar per registre d'entrada a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà,
O es pot fer la tramitació online, sense certificat digital, omplint el formulari, però no quedarà registrada de manera automàtica en el Registre general d'entrada de l'Ajuntament.
O si es disposa de certificat digital, es pot fer la tramitació online omplint el formulari i quedant inscrita de manera automàtica en el Registre general d'entrada de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per correu
Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/02/2019


Segueix-nos a :