Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol·licitud d'ajuts i subvencions per fer activitats d'interès públic local en el camp del medi ambient.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Del 21 de març al 17 d'abril de 2019

TRÀMIT MUNICIPAL

Ho poden sol·licitar les entitats sense ànim de lucre inscrites al registre municipal d'entitats ciutadanes de vilafranca que portin a terme activitats d'interès públic local en el camp del medi ambient així com les persones físiques individuals que portin a terme activitats d'interès públic local en el camp del medi ambient durant el període que va des de l'1 de gener fins el 31 de desembre, sempre que l'activitat es realitzi sense finalitat lucrativa. 

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
Les persones físiques individuals i les entitats sense ànim de lucre inscrites al registre municipal d'entitats ciutadanes de Vilafranca, que portin a terme activitats d'interès públic local en el camp del medi ambient.
Procediments
Cal presentar la doumentació requerida dins el termini establert en la convocatòria.
Les persones jurídiques hauran de presentar-ho telemàticament. En cas de persones físiques poden presentar-ho telemàticament o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16.30 a 19 h. Els divendres i els dies 15, 16 i 17 d’abril, de 9 a 14 h.
Temps mitjà de resolució
Un mes a partir de la finalitzacíó del termini de presentació de sol·licituds.
Impresos del tràmit

Documentació necessària

- Document de sol·licitud de subvenció
- Document d'autorització bancària per a transferències

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/03/2019


Segueix-nos a :