Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Carnet Blanc

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

Període de tramitació

Tot l'any

TRÀMIT MUNICIPAL

El carnet blanc és un document que l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès dóna als ciutadans i ciutadanes empadronats en el seu municipi a partir dels 65 anys o bé a les persones pensionistes menors de 65 anys, el qual dóna accés directe als serveis i prestacions següents:

- Descomptes en l'abonament del Complex Aquàtic i accés gratuït a les activitats físiques del Patronat d'Esports.
- Descompte en entrades al Teatre municipal Cal Bolet o a l'Auditori municipal, per espectacles que organitzi el mateix ajuntament.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
Persones a partir de 65 anys o menors d'aquesta edat i que siguin pensionistes o prejubilades. En aquest darrer cas han de tenir una edat mínima de 60 anys.
Requeriments
- Ser jubilat amb 65 anys complerts i estar empadronat a Vilafranca del Penedès
- Tenir menys de 65 anys i ser pensionista per jubilació o per incapacitat total/permanent o absoluta, a més d'estar empadronat a Vilafranca del Penedès.
- Tenir la condició de persona prejubilada i tenir una edat mínima de 60 anys, a més d'estar empadronada a Vilafranca del Penedès
Procediments
Les persones que tinguin els 65 anys complerts, s'adreçaran directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament i presentaran una fotografia tamany carnet a més del seu DNI, NIE o passaport, i se'ls hi farà el carnet blanc en aquest mateix moment.

Les persones menors de 65 anys que vulguin tenir el carnet blanc, s'adreçaran directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament tot aportant la documentació justificativa de la seva situació de pensionista (certificat de pensió per jubilació o per incapacitat total/permanent o absoluta) o bé l'acord de prejubilació entre l'empresa i el treballador. A més, portaran una fotografia tamany carnet, el seu DNI o NIE i ompliran una sol·licitud per a obtenir el carnet blanc com a pensionistes. Des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana es revisarà la documentació aportada i si s'estima correcte en el mateix moment se li farà el carnet a l'instant. Si hi ha dubtes sobre la documentació aportada o sobre la situació de la persona, s'agafarà la sol·licitud i en un termini màxim de 5 dies es resoldrà i s'avisarà a la persona interessada.
Observacions
El tràmit es resolt en el mateix instant en què la persona s'adreça a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, exceptuant alguns casos en que la documentació aportada no sigui prou clara. En aquesta situació s'agafarà la documentació juntament amb la sol·licitud de disposar del carnet blanc i en un termini màxim de 5 díes es resoldrà.
Impresos del tràmit

Documentació necessària

- Una fotografia tamany carnet.

- Certificat de pensionista per jubilació o bé certificat de pensionista per incapacitat total/permanent o absoluta.

- Documentació acreditativa de l'acord de prejubilació entre l'empresa i el traballador/a (persones a partir de 60 anys).

- Fotografia tipus carnet.

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/02/2019


Segueix-nos a :