Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Carnet Blanc

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Tot l'any

TRÀMIT MUNICIPAL

El carnet blanc és un document que l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès dóna als ciutadans i ciutadanes empadronats en el seu municipi a partir dels 65 anys o bé a les persones pensionistes menors de 65 anys, el qual dóna accés directe als serveis i prestacions següents:

- Descomptes en l'abonament del Complex Aquàtic i accés gratuït a les activitats físiques del Patronat d'Esports.
- Descompte en entrades al Teatre municipal Cal Bolet o a l'Auditori municipal, per espectacles que organitzi el mateix ajuntament.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
Persones a partir de 65 anys o menors d'aquesta edat i que siguin pensionistes o prejubilades. En aquest darrer cas han de tenir una edat mínima de 60 anys.
Requeriments
- Ser jubilat amb 65 anys complerts i estar empadronat a Vilafranca del Penedès
- Tenir menys de 65 anys i ser pensionista per jubilació o per incapacitat total/permanent o absoluta, a més d'estar empadronat a Vilafranca del Penedès.
- Tenir la condició de persona prejubilada i tenir una edat mínima de 60 anys, a més d'estar empadronada a Vilafranca del Penedès
Procediments
Les persones que tinguin els 65 anys complerts, s'adreçaran directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament i presentaran una fotografia tamany carnet a més del seu DNI, NIE o passaport, i se'ls hi farà el carnet blanc en aquest mateix moment.

Les persones menors de 65 anys que vulguin tenir el carnet blanc, s'adreçaran directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament tot aportant la documentació justificativa de la seva situació de pensionista (certificat de pensió per jubilació o per incapacitat total/permanent o absoluta) o bé l'acord de prejubilació entre l'empresa i el treballador. A més, portaran una fotografia tamany carnet, el seu DNI o NIE i ompliran una sol·licitud per a obtenir el carnet blanc com a pensionistes. Des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana es revisarà la documentació aportada i si s'estima correcte en el mateix moment se li farà el carnet a l'instant. Si hi ha dubtes sobre la documentació aportada o sobre la situació de la persona, s'agafarà la sol·licitud i en un termini màxim de 5 dies es resoldrà i s'avisarà a la persona interessada.
Observacions
El tràmit es resolt en el mateix instant en què la persona s'adreça a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, exceptuant alguns casos en que la documentació aportada no sigui prou clara. En aquesta situació s'agafarà la documentació juntament amb la sol·licitud de disposar del carnet blanc i en un termini màxim de 5 díes es resoldrà.
Impresos del tràmit

Documentació necessària

- Una fotografia tamany carnet.

- Certificat de pensionista per jubilació o bé certificat de pensionista per incapacitat total/permanent o absoluta.

- Documentació acreditativa de l'acord de prejubilació entre l'empresa i el traballador/a (persones a partir de 60 anys).

- Fotografia tipus carnet.

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/02/2019


Segueix-nos a :