Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Inscripció a activitats formatives de Promoció Econòmica

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Al llarg de l'any.

TRÀMIT MUNICIPAL

El Servei de Promoció Econòmica organitza per a empreses, emprenedors i professionals diferents activitats formatives pensades per donar als assistents els instruments necessaris per desenvolupar competències emprenedores o aprendre a gestionar el seu negoci abordant temàtiques diverses com la gestió empresarial, la comercialització, el marketing o les noves tecnologies entre d’altres.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit. - Un/a representant degudament autoritzat/da.
Procediments
Per inscriure's en qualsevol de les activitats formatives que organitza el servei de Promoció Econòmica s'ha d'emplenar el formulari d’inscripció vinculat a aquest tràmit i indicar l’acactivitat formativa a la que es vol assistir.

En cas de tenir dificultats tècniques alhora de fer el tràmit a través del formulari, es podrà fer la inscripció a l’activitat telefònicament trucant al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès al 93 817 11 69.
Temps mitjà de resolució
24 hores
Silenci administratiu

Negatiu

Observacions
  • Les activitats formatives s'organitzen al llarg de l'any i varien d'un any a l'altre. Es pot consultar la programació d'activitats formatives i els seus continguts a la web del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
  • La inscripció a l'activitat formativa requereix la confirmació per part del servei de Promoció Econòmica.
  • En cas de dubte podeu contactar amb el servei de Promoció Econòmica mitjançant el telèfon 93 817 11 69 o enviant un mail a promocioeconomica@vilafranca.cat


Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per telèfon
Presencialment
Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació
c/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel. 93 817 11 69
promocioeconomica@vilafranca.cat

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/12/2019


Segueix-nos a :