Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol·licitud de publicacions

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

Període de tramitació

Tot l'any

TRÀMIT MUNICIPAL

El Servei de Cultura s'encarrega de distribuir a les llibreries i portar el control de les vendes de les publicacions editades per l'Ajuntament.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.
Requeriments

Les llibreries interessades en comercialitzar les publicacions de l'Ajuntament han de posar-se en contacte amb el Servei de Cultura i demanar per la persona responsable de les publicacions.

Procediments
Les llibreries interessades en comercialitzar les publicacions que edita l'Ajuntament de Vilafranca han de contactar amb el Servei de Cultura i sol·licitar els materials a la persona responsable d'aquesta qüestió.

Els llibres seran entregats en dipòsit a les llibreries pel Servei de Cultura i tres vegades a l'any es farà la liquidació de les publicacions venudes: abans i després de Sant Jordi ( març i abril-maig, respectivament) i entre el novembre i el desembre. 

Les publicacions es liquidaran a les llibreries amb un 20% de descompte exceptuant la liquidació que es fa després de Sant Jordi en la que s'aplicarà un descompte del 30%, donat que durant aquest període les llibreries fan un descompte al públic del 10% per la compra llibres.

Els materials que resten en dipòsit a les llibreries es podran tornar al Servei de Cultura si les llibreries ho consideren oportú. En aquest cas, les llibreries hauran d'informar dels llibres que voler retornar i el Servei de Cultura farà un rebut de devolució i els recollirà.

Cada vegada que l'Ajuntament editi una nova publicació el Servei de Cultura n'informarà a les llibreries per si és del seu interès comercialitzar-la.   
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Com es pot tramitar

Per telèfon
Per correu
Presencialment
Servei de Cultura
Escorxador, 19-21, de 17h. a 21 h.
Tel. 93 890 04 59
cultura@vilafranca.org

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/01/2013


Segueix-nos a :