Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol·licitud d'ús d'instal·lacions esportives per a la temporada 2017-2018

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol.licitud d'ús de les instal.lacions esportives municipals pel període comprès entre el 4 de setembre de 2017 i el 24 de juny de 2018.

Aquest període s'estableix des de l'inici del curs escolar fins la finalització d'aquest, segons estableix el calendari que anualment publica el Departament d'Educació. Això significa que en els períodes de vacances de Nadal, Setmana Santa i festius intersetmanals no lectius, les reserves habituals s'hauran de confrimar amb 15 dies d'antelació. En cas de no fer-ho en el temps establert, es perdrà la preferència d'ús en les franges i instal·lacions que pertoquin.

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona, club o entitat interessada.
Procediments
Les sol.licituds per escrit hauran de seguir els patrons establerts en el full de sol.licitud (el podeu aconseguir a les oficines de la Regidoria d'esports o bé es pot descarregar en aquesta mateixa pàgina) i que s'han de presentar davant les oficines administratives de la Regidoria d'Esports, de 8 h. a 15 h., a la recepció del Complex Aquàtic de 6 h. a 23 h. o bé enviar-les per correu electrònic a l'adreça pesports@vilafranca.org o jrecasens@vilafranca.org, abans del dia 5 de maig en que acabi el termini de presentació de sol.licituds.

Tingueu en compte que en el cas que no ho sol.liciteu en aquest moment, no podrem atendre amb preferència les vostres peticions i que la no utilització de l'horari concedit significarà que aquest quedarà anul.lat.
Observacions
Si en el vostre cas també heu de sol.licitar horaris i dates de competició, ens haureu de confirmar les vostres necessitats tan aviat com sigui possible. Quan en una mateixa instal.lació hi hagi diferents entitats que realitzin competicions esportives haureu de coordinar les vostres sol.licituds per evitar coincidències.

Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Presencialment
Regidoria d'Esports
Antic Camí de Sant Martí, 12 1a (Complex Aquàtic)
Tel. 93 817 23 18 - 93 817 37 76
pesports@vilafranca.org

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/06/2018


Segueix-nos a :