Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol·licitud de certificat idCAT.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

TRÀMIT MUNICIPAL

L'idCAT és un identificador digital que garanteix l'identitat de les persones a internet, està emès per l'Agència Catalana de Certificació i és lliurat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès com a entitat de registre col·laboradora a qualsevol ciutadà que ho sol·liciti. Permet operar telemàticament amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb diferents administracions. Assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
Temps mitjà de resolució
Immediat
Observacions

Amb l'identificador digital idCAT podeu signar correus i documents electrònics i fer operacions amb ells. Així els tràmits per aquestes vies poden tenir validesa oficial, cosa que sense l'idCAT no seria possible.

Quan la persona interessada s'adreça a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb el seu DNI o NIE i demana un certificat idCAT, se li validen les dades personals que prèviament ha emplenat a casa des del seu ordinador a la web www.idcat.net o bé es va una prevalidació de totes les seves dades des de l'Ajuntament. Un cop finalitzat el procés s'emet un document de sol·licitud de la persona interessada que signa i se li lliura el certificat digital idCAT.  

Documentació necessària

Original del document identificatiu: DNI o NIE

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

Més sobre el tràmit

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/04/2020


Segueix-nos a :