Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Volant de convivència.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Tot l'any.

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha.

TRÀMIT MUNICIPAL

És un document de caràcter informatiu emès per l'Ajuntament que serveix per acreditar en les tramitacions de procediments administratius, la residència i domicili habitual d'una persona així com les dades de les persones que figuren inscrites convivint amb la persona sol·licitant, tal i com consta actualment al Padró Municipal d'Habitants de Vilafranca del Penedès.

Preu:

1 euro si es demana presencialment (queden exempts els volants emesos el mateix dia del tràmit d'empadronament per alta, canvi de domicili o naixement). Si es demana en Seu electrònica, amb Certificat digital, és gratuït.

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada.
Procediments
El volant de convivència s'entrega a la persona interessada en el mateix moment de demanar-lo presencialment davant l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

En el cas de disposar de certificat digital o DNI electrònic, la persona interessada pot extreure's el volant d'empadronament directament des de qualsevol ordinador amb impressora.
Temps mitjà de resolució
Tràmit de resolució immediata. Els volants tenen una vigència de 3 mesos.
Observacions

Si no es disposa de certificat digital, es pot iniciar la seva sol·licitud al següent enllaç: sol·licitud de certificat idCAT.

La validació posterior i l'obtenció del Certificat digital es fa presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana -prèvia presentació del DNI/NIE en vigor-.

Documentació necessària

Presencialment - L' interessat, s' ha d'identificar amb els DNI, NIE o passaports originals vigent.

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/02/2019


Segueix-nos a :