Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Inscripció al Directori de l'Ajuntament.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

TRÀMIT MUNICIPAL

És una eina d'informació sobre equipaments, comerços, serveis i professionals que l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa a disposició de la ciutadania. La informació continguda en aquest directori nodreix el portal www.vilafranca.cat

Totes aquelles persones titulars d'una activitat que desitgin incloure la informació sobre el seu establiment en aquest directori poden fer-ho mitjançant el formulari corresponent.

La inscripció al Directori és voluntària i gratuïta.

Les dades incorporades en aquest directori es posaran a l'abast de la població a través del portal de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès (www.vilafranca.cat).

Els titulars de les dades, d'acord amb la normativa vigent, podran exercitar els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades mitjançant un escrit adreçat a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.
Procediments
Cal que empleneu el formulari específic i l'adreceu a l'OAC
Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per correu
Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/03/2020


Segueix-nos a :