Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Preinscripció a l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, pel curs 2019-2020.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

TRÀMIT MUNICIPAL

L'objectiu de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet és inspirar en els seus alumnes, tant petits com grans, l'amor per la música i la necessitat de relacionar-s'hi al llarg de la vida, ja sigui com a oient, com a intèrpret o com a participant en un esdeveniment musical.

L'escola vol oferir a Vilafranca i comarca un projecte engrescador, proper als ciutadans, que cobreixi les seves necessitats educatives musicals.

Per obtenir plaça a l'escola de música, primer de tot s'ha de fer una sol·licitud d'admissió, que és la preinscripció.

 

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada, si és major de 18 anys o bé els pares o tutors legals, en el cas d'alumnes menors d'edat.
Procediments

Les sol·licituds de preinscripció s'hauran d'omplenar per internet mitjançant el formulari adjunt en el present tràmit o bé dirigint-se directament a la secretaria de l'escola municipal de música del 24 d'abril al 5 de maig.

En funció de la tramesa de la sol·licitud de preinscripció s'assignarà un número de registre. 

Per a que les circumstàncies que s'al·leguin al formulari d'inscripció siguin preses en consideració, caldrà aportar-ne la documentació acreditativa. Caldrà presentar-la a la secretaria de l'escola fins el 6 de maig com a data límit. Podeu consultar la documentació necessària en el document "INSTRUCCIONS REGULADORES PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA EMM" com tota la informació del procediment de preinscripció i matrícula. Només la presentació d'aquesta documentació en el termini establert donarà dret a considerar els criteris de baremació que puguin correspondre. La falsedat de les dades aportades comporta la invalidació de qualsevol puntuació atorgada en la baremació.

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Presencialment
Escola Mpal. Música D.Calvet
Pl. Penedès, 4
Tel. 93 817 37 93
escolademusica@vilafranca.cat

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/04/2019


Segueix-nos a :