Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Notificació de presència de plagues a la via pública

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

TRÀMIT MUNICIPAL

Al voltant nostre han viscut sempre una gran diversitat d'éssers vius: formigues, aranyes, mosques, mosquits, escarabats, rates, ratolins i molts altres petits animals. La ciutat els proporcionen nombrosos amagatalls i un ambient favorable per desenvolupar-s'hi.

Per evitar la proliferació de rosegadors i altres plagues a la via pública, l’Ajuntament de Vilafranca té contractada permanentment una empresa externa que porta a terme tasques de control i prevenció de cara a l’aparició de plagues d’animals.

Els ciutadans i ciutadanes podem contribuir al control de plagues, avisant  l’Ajuntament, sempre que observem la presència de rates o altres animals indesitjables al carrer o en parcs públics.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
Temps mitjà de resolució
Una setmana
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Observacions
Davant d’aquests avisos, es fa una visita al clavegueram de la zona i si cal, es reforça la presència d’esquers. Un cop feta la gestió, es notifica a la persona que ha fet l'avís.

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per telèfon
Per correu
Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

Més sobre el tràmit

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/05/2018


Segueix-nos a :