Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Tràmits > Detall
Administració Oberta

Sol·licitud de recursos o activitats del Pla Salut, Escola i Comunitat

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Durant tot el curs escolar.

TRÀMIT MUNICIPAL

El Servei de Salut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès gestiona les demandes de la comunitat educativa de Vilafranca, (professorat; les Associacions de Famílies i Alumnes, AFA; consells escolars, etc.) en matèria de recursos i activitats per a la promoció de la salut als centres educatius. Tota l'oferta formativa es pot consultar al catàleg del Pla salut, escola i comunitat, PSEC, que ha estat elaborat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya en col·laboració amb l'Ajuntament, l'ICS, el Centre de Recursos Pedagògics, el CSMIJ i l'Indrogs. Es disposa d’un sol catàleg per el curs actual on hi trobareu els tallers i recursos: per educació infantil i primària, per educació secundària i per les AFA,Associacions de Famílies d’Alumnes. En un sol formulari podeu sol·licitar diferents tallers i/o recursos que siguin d’interès per el vostre centre educatiu.
Preu: Tràmit gratuït

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La comunitat educativa de Vilafranca (professorat de primària i secundària, Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), consells escolars, etc.)
Requeriments
En funció de l'activitat o recurs sol·licitat.
Procediments
Cal emplenar el formulari adjunt al tràmit. El Servei de Salut gestionarà la vostra demanda i la derivarà als responsables de l'organització de l'activitat. Algunes de les activitats o recursos que s'ofereixen cal sol·licitar-les directament a l'entitat que les organitza, ja queda especificat en el catàleg.
Per la resta, indiqueu: l'activitat i els cursos escolars pels quals la demaneu, especificant el número de línies i el total d'alumnes per línia, en cada cas.
Temps mitjà de resolució
1 mes aproximadament
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Observacions
- La realització de les activitats als centres restarà subjecte a la disponibilitat dels serveis que les ofereixen.

- Totes les demandes s'atendran per rigoròs ordre de recepció i tot i que les podeu demanar durant tot el curs, és recomanable fer-ho durant el primer trimestre.

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/09/2019


Segueix-nos a :