Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol.licitud de subvenció per l'organització de grans esdeveniments esportius amb impacte econòmic i turístic per la ciutat.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Des de la data de publicació de la convocatòria en els butlletins oficials fins el dia 7 de febrer de 2019, a les 13:00 h

Termini de la sol·licitud

20 dies després de la presentació al BOP.

TRÀMIT MUNICIPAL

Es objecte d’aquesta convocatòria el concurs públic per a la concessió d'ajuts i subvencions a les entitats privades, persones físiques i societats que programin i executin grans esdeveniments esportius puntuals que generin impacte econòmic i turístic positiu per la ciutat, durant el curs 2019/2020 (entre l’1 d’agost de 2019 i el 31 de juliol de 2020).

Aquesta convocatòria es regirà per l’ordenança General de Subvencions aprovada pel Ple Municipal del dia 20 de juny de 2006, publicada en el BOP de data 4 d´octubre de 2006 i en el DOGC de data 23 d´octubre de 2006, i pels aspectes d´aquest document que la complementin.

Les subvencions tindran per finalitat:
- fomentar l’organització i execució de grans esdeveniments esportius puntuals que generin impacte turístic positiu i retorn econòmic a la ciutat.
- Potenciar la implicació de l’associacionisme esportiu en la promoció econòmica i turística de la ciutat.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
Podran ser beneficiaries de les subvencions regulades en aquestes bases les associacions, entitats jurídiques, persones físiques i societats que proposin organitzar i executar esdeveniments a Vilafranca del Penedès, que reuneixin els requisits de la convocatòria..
Requeriments
En l'apartat "documents relacionats" hi trobareu les bases de la convocatòria, on es descriuen els requisits i criteris de les subvencions.
Procediments
El previst en les bases de la convocatòria
Temps mitjà de resolució
30 dies
Observacions
El previst en les bases de la convocatòria
Impresos del tràmit

Documentació necessària

El presvist en les bases de la convocatòria.

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/04/2020


Segueix-nos a :