Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol.licitud de subvenció per a promoció de l'esports de base amateur.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Des de la data de publicació de la convocatòria en els butlletins oficials fins el dia 7 de febrer de 2019, a les 13:00 h

Termini de la sol·licitud

20 dies després de la presentació al BOP.

TRÀMIT MUNICIPAL

Es objecte d'aquesta convocatòria el concurs públic per a la concessió d'ajuts i subvencions a les entitats esportives inscrites en el registre municipal d'entitats ciutadanes, que promocionin activitats físiques i esportives de base per infants i joves entre els 6 i 25 anys, de caire federat i competitiu, de forma continuada i regular durant el curs 2019/2020, de setembre de 2019 a juny de 2020.

Aquesta convocatòria es regirà per l’ordenança General de Subvencions aprovada pel Ple Municipal del dia 20 de juny de 2006, publicada en el BOP de data 4 d´octubre de 2006 i en el DOGC de data 23 d´octubre de 2006, i pels aspectes d´aquest document que la complementin. 

Les subvencions tindran per finalitat:
La regidoria d'esports de Vilafranca del Penedès, conscient de la necesitat d'establir mecanismes que garanteixin l'accés a la pràctica d'activitat física i esportiva de la ciutadania, es proposa donar suport a les iniciatives d'esport de base continuades, de caire federatiu i competitiu de les entitats que actuen en l'àmbit de l'esport local i garantir-ne l'accés a la ciutadania en condicions adequades.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
Podran ser beneficiaries de les subvencions regulades en aquestes bases les entitats esportives sense ànim de lucre implantades a Vilafranca del Penedès, que es trobin inscrites en el registre municipal d'entitats ciutadanes previst en els articles 98 i següents del Reglament Orgànic Municipal, disposin de la documentació de l’entitat actualitzada a la normativa vigent i que reuneixin les condicions i portin a terme activitats físiques i esportives previstes en aquestes bases.
Requeriments
En l'apartat "documents relacionats" hi trobareu les bases de la convocatòria, on es descriuen els requisits i criteris de les subvencions.
Procediments
El previst en les bases de la convocatòria
Temps mitjà de resolució
30 dies
Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/04/2020


Segueix-nos a :