Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Sol·licitud de targeta de recàrrega de vehicles elèctrics

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Tot l'any

TRÀMIT MUNICIPAL

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès disposa d'un punt de recàrrega a l'aparcament en superfície ubicat al c/ Camp del Cellerot (al costat de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès i de l'estació d'autobusos).

Actualment hi ha dues places reservades per a la recàrrega de vehicles elèctrics. L'estacionament està limitat a dues hores, per tal de facilitar-ne la rotació entre els usuaris que ho necessitin. L'accés és lliure i gratuït.

La targeta de recàrrega s'ha de sol·licitar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, acreditant la petició amb la fitxa tècnica del vehicle elèctric.

La targeta que s'entrega a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà està plenament operativa i dóna accés a qualsevol estació de recàrrega pública, tant de Vilafranca del Penedès com de qualsevol municipi adherit a l'Aliança de municipis per a la interoperabilitat.

Preu:

Tràmit gratuït. Preu tarja 5 euros/unitat (les persones empadronades a Vilafranca del Penedès tindran una bonificació del 100%)

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.
Impresos del tràmit

Documentació necessària

- DNI
- Fitxa tècnica del vehicle

Com es pot tramitar

Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/04/2020


Segueix-nos a :