Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Consulta sobre la normativa de Cal Bolet i l'Auditori Municipal.

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

18 de juny al 28 de juny

TRÀMIT MUNICIPAL

Al Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal tenim una normativa sobre l’accés a la sala que es va aplicar per tal de garantir el gaudi dels espectacles que s’hi representen. 

La normativa estableix el següent: “Als espectacles per a públic adult no està permesa l’entrada d’infants de 0 a 5 anys, es permet l’entrada als de 6 a 15 anys acompanyats d’un adult i amb el compromís d’aquest de respectar el desenvolupament de l’espectacle. Els joves a partir de 16 anys poden accedir a qualsevol espectacle de la programació si no s’especifica el contrari”. 

Hem rebut alguns suggeriments per part de públic assistent i voldríem obrir un torn de consultes sobre què penseu, com a persones amigues de Cal Bolet i l’Auditori, de l’apartat de la normativa vigent que diu que no està permesa l’entrada d’infants de 0 a 5 anys.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
Titulars amb el Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori.
Requeriments

També poden participar en la consulta el públic de Cal Bolet i l'Auditori Municipal.

Procediments

Per a participar cal enviar degudament omplert per internet l'enllaç que trobareu a l'apartat "Tramitació online". 

Entre tots els participants sortejarem una entrada doble per a la propera temporada d’espectacles del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Un premi exclusiu per a persones titulars amb el Carnet d'Amic. 

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/06/2018


Segueix-nos a :