Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Preinscripció a l'intercanvi juvenil Body Language 4 Inclusion

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Termini de la sol·licitud

Fins al 3 de juliol de 2018

TRÀMIT MUNICIPAL

Trobada internacional de joves d'arreu d'Europa a Vilafranca del Penedès del 12 al 18 de juliol de 2018 per tal de compartir experiències i establir ponts a través de les arts escèniques i l'expressió corporal com a mecanisme per a superar les barreres comunicatives.

Es busquen 5 persones per a participar en aquesta experiència internacional i per a proposar nous contactes internacionals del futur proper.

Paísos participants: Alemanya, Irlanda, Lituània, Letònia, Itàlia i Catalunya (Vilafranca del Penedès)

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
Joves d'entre 16 (complerts abans del 12 de juliol) i 30 anys.
Requeriments

Nivell d'anglès: no cal acreditar cap nivell d'anglès. Sí que cal, però, tenir competències lingüístiques mínimes per a participar del projecte i entendre les directrius bàsqiues de la persona dinamitzadora.

Interès: cal tenir un interès clar en la temàtica de l'intercanvi. Cal entendre que això implica el compromís de participar en TOTA l'activitat, incloent àpats i nits.

Temps mitjà de resolució
En funció de la sol·licitud
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Documentació necessària

La persona interessada per acabar de formalitzar la preinscripció a l'intercanvi, caldrà que enviï un breu currículum vitae i una carta de motivació a siaj.internacional@vilafranca.org

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per telèfon
Per correu

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

Més sobre el tràmit

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/06/2018


Segueix-nos a :