Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Inscripció a la hackató: “Quines eines podem desenvolupar per a que el consumidor més jove descobreixi els productes gurmet de qualitat del territori?”

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Al llarg de tot l'any (en funció de l'esdeveniment)

Termini de la sol·licitud

Fins 48 hores abans de l’acte

TRÀMIT MUNICIPAL

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza una hackató en el marc de l’ecosistema d’innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”. Aquesta acció es duu a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Node Garraf i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC).
La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és desenvolupar eines per a que el consumidor més jove descobreixi els productes gurmet.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
Tothom major de 16 anys. Són benvingudes totes les persones apassionades que tingui interès i motivació per aportar i desenvolupar idees.
Requeriments
La generació de projectes en aquesta hackató es farà en equips de 4 persones. Al formulari indiqueu-nos si teniu un equip ja configurat o bé si veniu sols per saber quants equips haurem de configurar allà mateix.
Temps mitjà de resolució
24 hores
Silenci administratiu

Negatiu

Observacions
Les hackatons es poden organitzar al llarg de l'any i varien d'un any a l'altre.

Es pot consultar la programació a la web del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

En cas de dubte podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica al telèfon 938171169 o per mail a promocioeconomica@vilafranca.cat

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per telèfon
Per correu

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/03/2020


Segueix-nos a :