Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Inscripció hackató: “Com apropar el concepte gurmet al consumidor més jove?"

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, estableix la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió té lloc automàticament des del 14 de març de 2020, i el còmput dels termes i terminis es reiniciarà (no torna a començar de nou) en el moment en què perdi vigència la declaració de l’estat d’alarma.

En casos excepcionals en què es poguessin produir perjudicis greus per a les persones, l’Ajuntament pot acordar motivadament mesures que es limitaran a allò estrictament necessari.

Aquestes mesures suspensives no impedeixen que la ciutadania pugui iniciar o continuar realitzat els seus tràmits de manera telemàtica.

Període de tramitació

Al llarg de tot l'any (en funció de l'esdeveniment)

Termini de la sol·licitud

Fins el 4 de març de 2019

TRÀMIT MUNICIPAL

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza una hackató en el marc de l’ecosistema d’innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”. Aquesta acció es duu a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Node Garraf i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC).
La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és desenvolupar eines per a que el consumidor més jove descobreixi els productes gurmet.
Clúster que llança el repte: Clúster Gurmet (amb les empreses del territori: Jean Leon, els 7 Magnífics, La Granja, Mi & Cu, Juve & Camps i Cudié).

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
La convocatòria és oberta a tothom que tingui interès i motivació per aportar i desenvolupar idees per millorar aquest repte.
Requeriments
Es faran en equips de 4 persones. Al formulari ens podreu indicar si teniu un equip ja configurat o bé si veniu sols per saber quants equips haurem de configurar allà mateix.
Temps mitjà de resolució
24 hores
Silenci administratiu

Negatiu

Observacions
Els esdeveniments s'organitzen al llarg de l'any i varien d'un any a l'altre. Es pot consultar la programació d'actes i els seus continguts a la web del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
En cas de dubte podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica al telèfon 938171169 o per mail a promocioeconomica@vilafranca.cat

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Per telèfon
Per correu

Pàgina inicial de Tràmits

Més sobre el tràmit

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/03/2020


Segueix-nos a :