Administració Oberta - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Traducció no oficial gentilesa de Google

Administració Oberta

Baixa de les autoritzacions dels mercats no sedentaris

Per a fer ús de la funcionalitat de tràmits preferits has d'estar validat

SUSPENSIÓ DE TERMINIS ADMINISTRATIUS ARRAN DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19, I REINICI A PARTIR DE L’1 DE JUNY

Per tal de gestionar adequadament la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (coronavirus), la disposició addicional 3ª del Reial decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma, va establir la suspensió dels termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius.

Aquesta suspensió va tenir lloc automàticament des del 14 de març de 2020. Tingueu present que d’acord amb l’article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE 23 de maig), i malgrat que l’estat d’alarma continua vigent, els terminis de tots els procediments es reinicien a partir del dilluns dia 1 de juny de 2020 (si es computen en dies hàbils a partir del 2 de juny, ja que l’1 de juny és festiu a Vilafranca).

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitar la baixa d'una autorització de venda als mercats no sedentaris de Vilafranca (Mercat dels Dissabtes, Mercats del Dimarts (de la Pelegrina i de Sant Salvador) i  Mercat de la Verdura.

Preu:

Tràmit gratuït

Tramitació online

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.
Requeriments
Les persones que volen sol·licitar la baixa definitiva, únicament han de presentar una sol·licitud indicant a partir de quin dia volen que se'ls concedeixi la baixa. 
En cas de sol·licitar una data de baixa anterior a la data d'entrada al registre, es computarà la baixa a partir de l'entrada de la sol·licitud al registre.

D'acord a l'article 15 de l'ordenança reguladora dels mercats de venda no sedentària de Vilafranca, l'autorització municipal s'extingirà, sense dret a indemnització ni compensació de cap mena, en cas de renúncia expressa i escrita formulada pel/ per la titular.
Procediments
Presentar una sol·licitud indicant la data de baixa i el mercat. En cas de diversos mercats, cal indicar el nom de cada mercat. 
En cas que el sol·licitant vulgui una baixa temporal per motius de salut, caldrà adjuntar la baixa mèdica o certificats pertinents.
Temps mitjà de resolució
1 mes
Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Per internet:
anar al formulari del tràmit
Presencialment
Oficina d'Atenció Ciutadana
Cort, 14, baixos
Tel. 93 892 03 58

Classificació del tràmit

Pàgina inicial de Tràmits

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/02/2019


Segueix-nos a :