Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

14 conductors de patinets elèctrics denunciats en una tarda a Vilafranca

27 de abril de 2023

Coincidint amb l’entrada en vigor d’una normativa més restrictiva pel que fa a la utilització de patinets elèctrics a Vilafranca, la Policia Local ha intensificat les tasques de control d’aquests vehicles de mobilitat personal (VMP), que darrerament han irromput amb força provocant certa alarma socials a causa dels perills que comporta una conducció negligent.

Atenent les demandes de la ciutadania, una de les prioritats de la Policia Local és actualment el control de les conductes de determinats conductors que generen risc en la circulació i per a les persones. En el marc d’aquests controls ahir dimecres a la tarda els agents van imposar un total de 31 denúncies. 14 persones conductores de patinets elèctrics van ser denunciades per diverses infraccions (principalment per circular per espais no autoritzats o anar més d’una persona en el vehicle, 14 denúncies més es van imposar per conduir vehicles utilitzant dispositius mòbils distraient-se durant la conducció. Actualment les distraccions durant la conducció són la principal causa d’accidentalitat.

Finalment, es van multar 3 conductors de motocicletes fer acceleracions brusques o portar un silenciador ineficaç.

En els propers dies es preveu que la Policia Local continuï aquests controls intensius a Vilafranca per tal de reduir el nombre de conductes perilloses a la via pública.

pujar inici

Accessibilitat