Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

28 professionals del sector administratiu han participat al tercer speed networking del cicle “Vilafranca, capital humà”

02 de juny de 2016

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat el tercer speed networking del cicle Vilafranca, capital humà centrat en el sector administratiu. En la jornada de treball, que es va realitzar el passat divendres 27 de maig, a la Sala d’Actes de la Fassina, hi han participat 9 empreses: MRW Servicios de Paqueteria Seyes, Closure Systems Internacional España, Assessoria i Serveis Rovira SL, Seraf Penedès 2 SL, Fahle Ecolines SL, Divertalia SL, SM Pack Iberica SL, Nou Verd SCCL, AISLOPD Assessoria i Serveis en Protecció de Dades, i 28 professionals de l’àmbit administratiu formats en diversos programes del servei d’Ocupació i Formació, majoritàriament al programa SEFED, que té com a finalitat capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses.
Vilafranca, capital humà neix amb l’objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats per presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. Aquest networking també ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars. 
Cada empresa ha pogut conèixer personal polivalent del sector administratiu en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès comptar amb una primera impressió dels candidats i reservar-se els seus currículums.
Prèviament, els candidats han pogut participar en tallers formatius per millorar el seu currículum i desenvolupar estratègies per afrontar les entrevistes en el marc del networking.
A més a més de participar al networking, les empreses han pogut conèixer de primera mà el programa SEFED, un programa en que es forma a les persones a través d’una metodologia aplicada basada en l'aprendre fent i aprendre treballant, i transforma l'aula en una veritable oficina administrativa de l'empresa simulada RAIMIVI SEFED, SAS., empresa del sector vitivinícola. 
Cal destacar l’interès i la motivació de les empreses participants a la jornada i, i les empreses, per la seva banda, han valorat molt positivament els perfils professionals de les persones que han entrevistat, destacant que eren professionals ben formats i amb molta motivació per a treballar en el sector administratiu.
Vilafranca, capital humà és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

 

pujar inici

Accessibilitat