Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

3a edició del ClaustreJocs, 20 hores de jocs al Claustre de Sant Francesc.

04 de juliol de 2018

Aquest any, les jornades es realitzaran durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol amb un canvi de format però mantenint la seva essència: fer accessible el joc en un dels llocs amb més encant de la vila.
El ClaustreJocs són les jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures a la vila que per tercer any consecutiu es realitzen al Claustre de Sant Francesc, un espai idoni per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil, en ple centre de Vilafranca.  
El ClaustreJocs és un esdeveniment ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells.
Enguany, el ClaustreJocs evoluciona de format i en lloc de realitzar-se en un format de 24 hores sense parar, es realitzarà en horari diürn, durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol. Els horaris d’aquests dos dies seran els següents: dissabte, 14, de les 10,30 h del matí i fins a les 10 de la nit; i diumenge de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda. 
La novetat d’aquesta edició és el format nocturn, el qual es realitzarà a l’Alberg municipal de Joventut tot aprofitant que durant aquestes dates també es realitza l’intercanvi internacional juvenil Body Language 4 Inclusion. A partir de les 11 de la nit, es realitzarà una activitat compartida amb els joves participants de l’intercanvi a través del joc narratiu, una tipologia de jocs que incorporen la representació teatral, un dels eixos temàtics de l’intercanvi.
Per aquest motiu, es dona l’opció a les persones assistents al ClaustreJocs fer una reserva a l’alberg i poder pernoctar-hi després de l’activitat per tal que l’endemà, si ho desitgen, puguin continuar jugant al claustre. Les places son limitades i per això s’aconsella a tot aquell que vulgui gaudir d’una nit diferent fora de casa, i jugar amb joves d’altres indrets d’Europa, faci la seva reserva a [email protected]. Aquesta opció té un cost de 13,65 euros en concepte de pernoctació (amb l’esmorzar opcional, no inclòs al preu).
L’accés a les jornades és gratuït, però tal com s’ha promogut en les anteriors edicions, el ClaustreJocs també vol ser una activitat solidària, i per aquest motiu, es torna a repetir la fórmula de recaptació d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca, per això s’anima que tothom que hi assisteixi col•labori portant aliments (oli, llet i/o peix en conserva) com a entrada.
Aquesta iniciativa està promoguda per l'associació ADALT, amb la col•laboració de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, les jornades Vila Juga i Jugaires del Penedès, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

pujar inici

Accessibilitat