Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

6 detinguts i 6 investigats a Vilafranca en actuacions de la Policia local

03 de novembre de 2022

La Policia Local de Vilafranca ha dut a terme en els darrers 10 dies diferents actuacions que han conduit a detenir un total de 6 persones i a instruir diligències contra 6 més que seran investigades.

Pel que fa a les detencions, la Policia Local va detenir l’autor d’un atemptat contra un agent quan intentava evitar una agressió, una altra persona per no obeir una ordre d’allunyament ordenada pel Jutjat, dues persones com a presumptes autores de robatoris a l’interior de vehicles, un detingut, menor d’edat, per robatori amb violència a una dona gran que possiblement hauria protagonitzat altres robatoris similars en els darrers dies i, finalment un altre detingut com a autor de lesions amb arma blanca a una altra persona.

D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca ha instruït diligències contra 5 persones que seran investigades per intents d’ocupació d’habitatges. En tots els casos, les persones identificades tenien diversos antecedents per il·lícits penals. Finalment també una persona està sent investigada per produir danys en un establiment d’hostaleria del barri de la Girada.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, remarca que aquestes actuacions formen part del “dispositiu de control de la Policia Local amb l’objectiu de l’Ajuntament de Vilafranca de lluitar contra l’incivisme i millorar la seguretat ciutadana a Vilafranca i especialment en aquells punts més conflictius. És una prioritat per a la Policia Local i per a l’Ajuntament”.

 

pujar inici

Accessibilitat