Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

8.000 persones visiten l’Auditori en les jornades obertes

21 de maig de 2007
Les jornades de portes obertes organitzades per tal de donar a conèixer per dins el nou Auditori municipal que s’està construint a la Zona Esportiva va despertar un gran interès amb una presència massiva que va arribar a les 8.000 persones. Dissabte a la tarda ja hi havien passat més de 3.000 persones i diumenge les previsions es van desbordar amb la afluència d’unes 5.000 persones més. Les Fires de Maig van ser el marc d’aquestes jornades que van permetre veure per primera vegada, ja sigui a través de visites guiades o cadascú pel seu compte les interioritats de la sala gran, que està gairebé acabada, i que té una capacitat de 500 persones assegudes i 1.200 dretes. De forma majoritària, els visitants van mostrar-se impressionats per l’amplitud de la sala gran i dels espais annexos.

Les obres de la primera fase s’acabaran al novembre amb la col·locació de les grades, una de basculant per a 125 persones i una altra de retràctil amb una capacitat per a 379 espectadors, que permetran una visibilitat òptima. L’acústica de la sala està especialment dissenyada per a activitats musicals. La sala principal es preveu que pugui entrar en funcionament a final d’any.

Passat l’estiu es preveu començar la segona fase dels treballs que comprendrà l’acabament de la sala de petit format i dels espais per a entitats. L’Auditori, amb la urbanització dels exteriors, podria estar totalment acabat a finals del 2008.

pujar inici