Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ja hi ha guanyador del concurs del calendaris del Servei d’Igualtat amb motiu del 8M

30 de març de 2022

Ahir a la tarda es van lliurar els premis del concurs per al disseny del calendari que cada any edita el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. El lema d’enguany del concurs de calendaris, que va de març de 2022 a febrer de 2023, era “Jo sóc totes” i l’acte de lliurament va tenir lloc a l’Espai Jove La Nau, amb la presència de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, i del regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

La regidora d’Igualtat posava en valor les 40 propostes de calendari que s’havien presentat al concurs, que “denota que es tracta d’un projecte consolidat i l’encert d'haver-lo recuperat”.

Per la seva banda, Miquel Medialdea es mostrava satisfet de poder col·laborar en la iniciativa del servei d’Igualtat i que l’acte de lliurament de premis i l’exposició dels treballs participants es pugui fer a la Nau. “Volem donar-hi cabuda a joves artistes perquè mostrin la seva obra i els treballs del concurs de calendaris es com una petita exposició de molts artistes diferents”, afirmava.

El jurat, format per persones externes als serveis d’Igualtat i de Joventut, format per professores del batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals i de l’Arsenal i la tècnica d’Arts Visuals del Servei de Cultura, va triar com a guanyador el disseny de Marc Soler Calvo, de 17 anys i de Castellví de la Marca. El jurat va valorar la proposta com a “gens convencional, lúdica i divertida i que representa les diverses tipologies de dones”.

Els dos dissenys finalistes van ser d’Anna Brucart, de 30 anys i de Cornellà de Llobregat, i d’Aina Bargalló, de 17 anys i de Sant Sadurní d’Anoia.

L’exposició de totes les propostes de disseny es pot visitar al vestíbul de l’Espai Jove La Nau durant l’horari d’obertura de l’equipament.

ODS ODS4 ODS5

pujar inici

Accessibilitat