Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ja hi ha guanyador del concurs del calendaris del Servei d’Igualtat amb motiu del 8M

30 de març de 2022

Ahir a la tarda es van lliurar els premis del concurs per al disseny del calendari que cada any edita el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. El lema d’enguany del concurs de calendaris, que va de març de 2022 a febrer de 2023, era “Jo sóc totes” i l’acte de lliurament va tenir lloc a l’Espai Jove La Nau, amb la presència de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, i del regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

La regidora d’Igualtat posava en valor les 40 propostes de calendari que s’havien presentat al concurs, que “denota que es tracta d’un projecte consolidat i l’encert d'haver-lo recuperat”.

Per la seva banda, Miquel Medialdea es mostrava satisfet de poder col·laborar en la iniciativa del servei d’Igualtat i que l’acte de lliurament de premis i l’exposició dels treballs participants es pugui fer a la Nau. “Volem donar-hi cabuda a joves artistes perquè mostrin la seva obra i els treballs del concurs de calendaris es com una petita exposició de molts artistes diferents”, afirmava.

El jurat, format per persones externes als serveis d’Igualtat i de Joventut, format per professores del batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals i de l’Arsenal i la tècnica d’Arts Visuals del Servei de Cultura, va triar com a guanyador el disseny de Marc Soler Calvo, de 17 anys i de Castellví de la Marca. El jurat va valorar la proposta com a “gens convencional, lúdica i divertida i que representa les diverses tipologies de dones”.

Els dos dissenys finalistes van ser d’Anna Brucart, de 30 anys i de Cornellà de Llobregat, i d’Aina Bargalló, de 17 anys i de Sant Sadurní d’Anoia.

L’exposició de totes les propostes de disseny es pot visitar al vestíbul de l’Espai Jove La Nau durant l’horari d’obertura de l’equipament.

ODS ODS4 ODS5

pujar inici