Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S’inicia l’onzena edició del programa “Accelera el Creixement” adreçat a impulsar pimes amb alt potencial de creixement

09 de maig de 2022

“Accelera el Creixement” és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, on el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i el Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès participen com agents de referència del programa per a les empreses del territori interessades a participar.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell. En aquesta edició, davant les dificultats a què s’han enfrontat les empreses en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial, adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

El programa està adreçat a pimes amb 3 treballadors o més, que tinguin 5 o més anys de vida, que tinguin la matriu o centre de decisió a la província de Barcelona i voluntat d'invertir en el seu creixement.

Sessions informatives

Les empreses interessades han passar per un procés de selecció per figurar entre les 50 seleccionades per aquest any 2022. En les deu edicions anteriors del programa han participat amb èxit una trentena d’empreses penedesenques que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla entre d’altres.

Per informar amb més detall de les característiques del programa es realitzaran dues sessions informatives en format telemàtic dijous 19 de maig, de 11 a 12h, i  dimecres 25 de maig, de 16 a 17h.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 7 de juny al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i al Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès o mitjançant la web del programa http://acceleraelcreixement.com/

Més informació

www.vilafranca.cat  - Servei de Promoció Econòmica
Plaça Àgora, 1 Pol. Ind. Domenys II – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 817 11 69 – [email protected]

www.ccapenedes.cat. Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació
C/ Hermenegild Clascar, 1-3 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 00 00 - Ext. 124  [email protected]

pujar inici

Accessibilitat