Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Acte de lliurament de premis del II Concurs de Relats sobre voluntariat

23 de setembre de 2019


Francesc Oliva i Andrés Moreno guanyen en la categoria sènior, mentre que el premi en la categoria juvenil va quedar desert

Francesc Oliva Bueno i Andrés Moreno Galindo han estat els guanyadors de la segona edició del Concurs de relats sobre voluntariat, convocat per la regidoria de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca. El jurat va fer públic el veredicte en un acte celebrat el dijous 19 de setembre a la Biblioteca Torras i Bages i presidit pel regidor de Participació i voluntariat, Ramon Zaballa. A l’acte també hi van assistir els membres del jurat, autors i autores de les obres presentades, familiars i amics, i també representants d’algunes entitats de la vila.
Els guanyadors dels premis en categoria sènior, amb una dotació de 200€, van ser Francisco Oliva Bueno, amb l’obra L’àtom, la ceba i la carxofa, i Andrés Moreno Galindo amb l’obra La escuela. En categoria juvenil el premi va quedar desert.
El jurat, format per Conchi Hito, Josep Matas, Isabel del Pilar Valero i liderat per l’escriptor David Monteagudo, va fer una exposició dels textos guanyadors, manifestant la qualitat i creativitat del conjunt de les obres presentades. També van agrair l’interès per participar en un certamen amb alt contingut de valors i altruista. El regidor Ramon Zaballa va posar de relleu la tasca de suport a entitats i associacions que es duu a terme des de l’Oficina de Voluntariat, que té com a objectius fonamentals la sensibilització, la difusió i el coneixement dels valors socials, així com la promoció i formació en les accions de persones voluntàries. El regidor va agrair als autors i autores de les obres presentades, la seva participació al certamen, i la col•laboració de les persones membres del jurat pel seu treball de deliberació. 

pujar inici