Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Actes complementaris de la Fira del Gall, a l’entorn del pas de vianants del Camí del Vi

14 de desembre de 2016

Coincidint amb la tradicional Fira del Gall de Vilafranca, que se celebra aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre, l’organització fomenta el Camí del Vi com el pas de vianants natural per connectar el Centre amb el recinte firal. Així, des de diferents indrets del Centre de Vilafranca es podran trobar petjades de galls i pollets que conduiran els visitants per aquest recorregut que arriba al parc de Sant Julià pels carrers de Sant Julià i d’Oriol. La inauguració de la Fira del Gall, dissabte al matí, amb l’acompanyament del Tomasot i la Ballarica, aquest any passarà també pel Camí del Vi.

Alguns dels actes complementaris que s’hi ha organitzat són la representació de la primera escena del pessebre vivent de Les Gunyoles, dissabte a la tarda, a partir de les 17h. La resta d’escenes es faran a continuació, a l’entorn del Palau Baltà i Santa Maria.
A les 18.15h i a les 19h, hi haurà el conte per a infants Per Nadal, contes de corral, a càrrec de la conta-contes Mònica Torra, també al carrer Sant Julià, en el marc d’una curiosa escenificació. 

D’altra banda, durant tot el cap de setmana de Fira del Gall, hi haurà parades del Mercat d’artesania, brocanters i pintors al carrer Oriol, així com un carrusel ecològic impulsat per pedals.

pujar inici

Accessibilitat