Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Actes de la Setmana de l’Energia a Vilafranca del Penedès

31 de maig de 2018

Sota el lema ‘Tu tens l’energia, tu  tens el poder!’ de la Setmana Europea de l’Energia, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha programat quatre activitats diferenciades segons el públic a qui van dirigides per apropar reptes i solucions a ciutadania i empreses al voltant de l’estalvi i l’eficiència energètica.
El primer acte és una jornada tècnica el dimarts 5 de juny, de 9 a 11,30h, a l’Enològica, dirigida a empreses i emprenedors sobre les possibilitat reals d’instal•lar energia fotovoltaica en una empresa. L’objectiu és treure mites, explicar l’estat de la legislació actual, i conèixer eines i casos pràctics.
El diumenge 10 de juny hi haurà el joc de carrer ‘Juguem amb energia’ i un punt d’informació energètica a la rambla Sant Francesc, d’11 a 13h, dirigida a un públic familiar.
La tercera activitat és una jornada tècnica sobre ‘Descentralització de l’energia’, de 9 a 14h a l’edifici de l’Enològica, per tal de donar a conèixer diferents models de gestió de les necessitats energètiques locals, i on es compartiran experiències amb altres ciutats europees.
Per últim, el dijous 14 de juny, a les 19h, a l’AV Barceloneta-Sant Magí hi haurà una xerrada sobre com reduir la despesa i millorar el confort a les comunitats de veïns.
Per més informació i inscripcions a les jornades, podeu consultar aquest enllaç

pujar inici