Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Activitats de Nadal del projecte Activa’t! Tu pots!

05 de desembre de 2018

Per aquest mes de desembre el projecte Activa’t! Tu pots!, creat des dels Serveis de la Dependència i els Serveis d’Atenció Domiciliària dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès., organitza activitats extraordinàries amb motiu de les festes de Nadal. Aquestes activitats són, per una banda, el Bingo Solidari contra el Càncer, dimecres dia 12 de desembre, a les 17h, organitzat conjuntament amb el Casal de la Gent Gran de l'Espirall, en suport a la Marató de TV3. I, per altra banda, el dilluns 17 de desembre celebren el Dinar de Nadal 2018 amb la participació del regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa.
Activa’t! Tu pots! és un espai grupal dirigit a persones amb diversitat funcional menors de 65 anys amb situació de salut fràgil i alhora amb necessitat de realitzar activitats i relacionar-se amb persones de la vila. Aquest espai grupal té com a finalitat promoure el benestar físic, mental i social dels participants per així oferir elements que facilitin poder combatre la solitud i adquirir més autonomia personal.
L’espai de trobada és el Casal de la Gent Gran de l’Espirall, al carrer Gelida 15, de Vilafranca del Penedès. Tots els dilluns el grup es reuneix per compartir experiències i actuar com a grup d’ajuda mútua i s’organitzen activitats ludico-formatives, com són manualitats, visites culturals, tallers de salut, sortides... 
Activa’t, tu pots!, és un grup que s’ha anat consolidant des de la seva creació ara fa quatre anys i que es reuneix sota la supervisió d’una treballadora social, una treballadora familiar i una educadora que treballen per mantenir actiu el grup com a tal i permetre la superació personal dels seus components.

pujar inici

Accessibilitat