Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Alta participació i inserció en els itineraris de recerca de feina implementats al barri de l’Espirall

25 de novembre de 2019


Els itineraris de recerca de feina del barri de l’Espirall ofereixen un acompanyament en el procés de cerca de feina a les persones que estan en situació d’atur. Durant aquest procés, es proporciona informació, tècniques i recursos mitjançant una tasca personalitzada en la que es tenen en compte les expectatives, els interessos, els coneixements i les habilitats de cada usuari/a de manera  que es desenvolupa un itinerari flexible adaptat al perfil professional de cada participant.
Les ocupacions de les persones ateses han estat principalment d’operari/a/ peó de fàbrica en els sector de neteja, construcció, jardineria, magatzem, peó agrícola i lampista. També han participat persones amb altres perfils com el d’administratiu, sociosanitari, monitor/a de lleure i auxiliar de cuina, entre d’altres.
Des de gener de 2019 han participat 45 persones en situació d’atur laboral, i 30 d’elles han trobat feina. Actualment hi ha 15 participants realitzant un itinerari d’orientació individualitzat enfocat a la inserció en el mercat laboral.
Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

 

pujar inici