Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ampliació d’horaris de les sales d’estudi municipals de Vilafranca del Penedès durant la recta final de curs

09 de juny de 2021

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien el seu horari de servei a l’estudi fins al 2 de juliol, coincidint amb el període d’exàmens de final de curs dels i les estudiants universitaris i d’estudis post obligatoris.

L’horari de l’ampliació és l’habitual: de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. El dimecres 23 de juny, Revetlla de Sant Joan, l’hora de tancament de les sales serà a 2/4 de 9 del vespre, i romandran tancades el dia 24 de juny, que és festiu.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim als i a les joves durant un dels períodes de més intensitat en l’ús i aprofitament d’aquest servei, en el qual s’ajunten els exàmens de final de curs amb la preparació de les proves d’accés a la universitat (PAU).

A partir del dilluns 5 de juliol, i fins al dia 30, es mantindrà el servei d’estudi només a la sala d’estudi Casa Amiguet, en el seu horari habitual de tarda, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit. Durant el mes d’agost les sales d’estudi romandran tancades i tornaran a obrir a partir de l’1 de setembre.

Les sales mantenen les mesures de seguretat i higiene i l’aforament reduït per tal de garantir la distància social entre les persones usuàries del servei.

ODS ODS4

pujar inici

Accessibilitat