Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Anna Roig arrenca la gira del seu nou àlbum “Aportar bellesa al món” aquest diumenge a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

20 de març de 2023

Aquest diumenge 26 de març, a les 7 de la tarda, la penedesenca Anna Roig presenta a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca nou disc i espectacle, Aportar bellesa al món, per mostrar-nos el seu costat més personal i reflexiu, buscant compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic. Per fer-ho s’acompanya, en gira, d’un septet jazzístic de gran sensibilitat, en un espectacle intimista i potent a la vegada.

Tots aquests anys en segon pla li han servit per a reflexionar sobre el perquè de fer música i de mostrar-la sobre els escenaris i, ara que torna, té molt clar per a què ho fa. Aportar bellesa al món, així és com es diu aquest disc i la cançó que obre el disc i l’espectacle, com a clara declaració d’intencions, ja que aquest és l’objectiu que la cantautora s’ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia... En definitiva, compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic.

En aquesta ocasió Anna Roig s’ha posat en mans del director teatral Jordi Casanovas (Premi Nacional de Cultura 2022), que l’ha portat a crear un espectacle intimista i molt potent a la vegada.

Aquest concert s’emmarca dins del Festival Barnasants a l’Alt Penedès, el qual comptarà també amb el concert de Quimi Portet a l’Auditori Maria Rosa Juncosa el proper diumenge 2 d’abril i per altra banda, dels cantautors penedesencs Oriol Casals i Gabriel Kaaz el proper divendres 12 de maig a l’Espai Jove La Nau.

Durada: 80 minuts

Més informació a espectacles.vilafranca.cat

pujar inici