Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aparcaments, talls de circulació els dies de la Festa Major

19 de agost de 2007
L'Ajuntament de Vilafranca informa que, per tal de facilitar l'aparcament als nombrosos visitants que els propers dies vénen a la Vila per gaudir dels actes de la Festa Major, que Vilafranca disposa d'una bona xarxa d'aparcaments públics i gratuïts com al c/ d’Eugeni d'Ors - Av. de Tarragona, al parc de Sant Julià, a l'ampliació del balcó de les Clotes (entre el vial de les Clotes i el c/ del Balcó de les Clotes i al c/ de Torrelles de Foix entre els carrers Sant Jordi i Ferran), a l'Espirall a la plaça dels Segadors i al parc de Llevant, al Molí d'en Rovira l'aparcament de la plaça de les Avantguardes, i a la zona esportiva, entre d'altres. A més, hi ha els aparcaments de pagament de la plaça del Penedès, que estarà obert les 24 hores durant la Festa Major, i el de Cal Rondina, que tindrà obert les 24 hores els dies 29, 30 i 31 i fins a la matinada la resta de dies.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vilafranca informa que la rambla de Nostra Senyora restarà tallada el dia 29 d'agost entre les 11 del matí i la 1 del migdia aproximadament, per l'encesa de la Tronada i la sortida de la Cercavila. Els vehicles seran desviats pel carrer d'Amàlia Soler. Així mateix, es tallarà també l'antiga N-340 durant les estones que transcorri la processó.

La regidoria de Seguretat Ciutadana demana que es compleixin escrupolosament les indicacions d'aparcament al centre de la Vila, especialment als carrers per on transcorren processons, balls de foc i cercaviles, per tal d'evitar molèsties i per garantir la integritat dels vehicles, que podrien sortir afectats pels petards i espurnes dels balls.


pujar inici

Accessibilitat