Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els establiments i comerços ja poden donar-se d’alta de l’app de Seguretat Ciutadana Vilafranca

02 de desembre de 2021

Ja està operativa la possibilitat que els establiments i comerços de Vilafranca puguin registrar-se a l’aplicatiu de Seguretat Ciutadana Vilafranca, que està en funcionament des del mes d’agost passat a la ciutat. Aquesta app mòbil permet a la ciutadania denunciar robatoris, violència de gènere i contra el col·lectiu LGTBIQ+ de forma immediata i tan sols amb un clic. La Policia Local rep immediatament les alertes i pot activar el dispositiu adient en cada situació.

Els comerços i establiments que vulguin registrar-se a l’aplicatiu, han d’anar a AppleStore o GooglePlay, cercar-lo amb les paraules “Seguretat Ciutadana Vilafranca” i, a continuació, escollir l’opció “Establiments” i anar introduir les dades que se sol·liciten.

L’Ajuntament i la Policia Local de Vilafranca posen en marxa aquesta opció just en el moment de l’any, la campanya de Nadal, en què hi ha més moviment comercial i així donar més seguretat als establiments i millorar la capacitat de resposta policial a incidències que es donin al seu interior.

Així mateix, qualsevol ciutadà o ciutadana també es pot registrar a l’aplicació per avisar de robatoris, violència de gènere i contra el col·lectiu LGTBIQ+. En aquest cas, cal escollir l’opció “Ciutadania” i anar completant els passos corresponents.

ODSODS16

pujar inici

Accessibilitat