Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aquest dissabte s’inicia la campanya ‘Tastets al mercat’, en el marc del mercat setmanal de Vilafranca

30 de novembre de 2016

 

 

Aquest dissabte 3 de desembre s’iniciarà a Vilafranca del Penedès la campanya Tastets al Mercat que vol posar en valor tot el que aporta el tradicional mercat setmanal dels dissabtes, i alhora, sumar-li nous atractius. Així, el primer dissabte de cada mes, de 9 a 14h, a la plaça de Santa Maria s’hi col•locaran diverses food trucks, una parada de cervesa artesana i una parada de vins DO Penedès. A més, entre les 12 i les 14h hi haurà una actuació musical en directe. La primera actuació anirà a càrrec de Marcel Casellas Trio: Marcel Casellas, al contrabaix, veu i glosa, acompanyat de Toni Rocosa, al clarinet i tenora, i Alfons Rojo a la guitarra. Partint del llegat de la nostra música tradicional i mediterrània, exploren la improvisació i la recreació de la cançó tradicional —en aquest cas, amb un marcat caràcter nadalenc— i els gèneres de ball més genuïns dels Països Catalans.
 
El Mercat dels dissabtes de Vilafranca ja suposa per si sol un esdeveniment setmanal de gran rellevància. El mercat rep més de 20.000 visitants cada setmana i és un dels mercats més antics de Catalunya, amb gairebé  1.000 anys d’antiguitat.
El mercat destaca també per la important presència de productors  agroalimentaris del Penedès. Des de l’Ajuntament de Vilafranca, en els darrers anys, s’ha treballat per potenciar els productors de la terra mitjançant diferents campanyes d’identificació d’aquestes parades, així com també les de planter.
 
El disseny de la campanya Tastets al Mercat destaca les caixes de cartró com a element principal, per tal d’integrar la campanya en el mercat. En aquestes caixes s’hi posarà producte de temporada, comptant amb la col•laboració dels productors locals. 
 
La campanya comença aquest dissabte 3 de desembre i tindrà una periodicitat mensual, cada primer dissabte de mes. 

 

pujar inici