Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aquest diumenge, la Camerata Penedès interpreta la simfonia Júpiter de Mozart

16 de gener de 2024

Aquest diumenge 21 de gener a les 7 del vespre l’orquestra resident a l’Auditori, la Camerata Penedès, realitza el segon concert dintre del primer tram de la temporada d’espectacles professionals. La carismàtica i inspiradora violinista italiana Lorenza Borrani, concertino de la COE (Chamber Orchestra of Europe), una de les orquestres més reconegudes del món, ve a dirigir la Camerata Penedès i a tocar com a solista.

El concert començarà amb la Simfonia núm. 56 en Do Major de Haydn, una obra que captura l'essència de l'època clàssica i prepara el terreny per a una experiència sonora excepcional: la divertida obra Moz-Art à la Haydn d’Alfred Schnittke, que comptarà amb Lorenza Borrani i Paula Sanz com a violinistes solistes. Una obra de 12 minuts on podrem veure la càrrega humorística dels dos compositors.

Finalment, es clourà amb una obra apoteòsica, l'última simfonia escrita per W. A. Mozart escrita en do Major i anomenada La Júpiter pel seu caràcter triomfal i solemne.

Cartell


Durada de l’espectacle: 60 minuts + micròfon obert

Servei gratuït de bus 
L’Ajuntament de Vilafranca ha habilitat un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada pel concert de la Camerata Penedès.
Aquest servei és una novetat que vol facilitar l’accés del públic a l’Auditori Rosa M. Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca. El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

Horaris aproximats de recollida:
18.15h - Baltà de Cela - Sant Sadurní
18.20h - Av. Barcelona - Pont del Carril
18.25h - Rbla. Girada - Rbla. Generalitat
18.30h - Cal Bolet - CAP Centre
18.35h - Francesc Macià - Mercat Sant Salvador
18.40h – Auditori Maria Rosa Juncosa

Més informació
 

pujar inici