Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Arriba una nova edició del ClaustreJocs, dia de jocs al claustre de Sant Francesc

16 de setembre de 2019

En la seva 4a edició, les jornades canvien de mes i es realitzaran el dissabte 21 de setembre, concentrant l’activitat en un sol dia però mantenint la seva essència: fer accessible el joc en un dels llocs amb més encant de la vila.
El ClaustreJocs són les jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures a la vila que per quart any consecutiu es realitzen al claustre de Sant Francesc, un espai idoni per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil, en ple centre de Vilafranca.
El ClaustreJocs és un esdeveniment ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells.
Enguany, el ClaustreJocs es concentra en un sol dia, el seu horari serà de les 10 del matí a les 9 del vespre, i serà el tret de sortida del nou calendari 2019-2020 d’activitat lúdiques. És la primera activitat d’una tardor plena d’esdeveniments lúdics, com les properes jornades de rol de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i les ja consolidades Vilajuga, les jornades lúdiques del Penedès que es realitzen durant un cap de setmana d’octubre. 
La novetat d’aquesta edició és el Mercat de jocs de segona mà, on les persones usuàries de les jornades podran portar els jocs amb què ja no juguen, i posar-los a la venda o intercanviar-los amb les altres persones, donant així una segona vida als jocs i lluitant contra l’obsolescència lúdica.
Aquesta iniciativa està promoguda per l'associació Jugaires del Penedès, amb la col•laboració de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i el servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

pujar inici

Accessibilitat