Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Atenció a les dones en situació de violència masclista

18 de març de 2020

Davant la situació d’estat d’alarma arran de la crisis sanitària ocasionada pel coronavirus COVID-19 i davant del risc que es produeixi algun cas de de violència masclista a la població, el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix serveis mínims per a cobrir entre altres les funcions, l’atenció a les dones en situació de violència masclista.

Les dones que pateixin violència masclista per part de la seva parella o ex parella disposen dels següents recursos per demanar ajuda:

Si ets víctima d'algun tipus de violència masclista, truca al: 900 900 120 -  Atenció 24h gratuïta i confidencial.

A les comissaries de mossos d’esquadra hi ha GAV (Grup d’Atenció a la Víctima) i es pot presentar una denúncia, o anar directament als jutjats de violència de gènere.

També pots rebre atenció contra les violències masclistes des de Vilafranca al telèfon del SIAD: 93 890  32 18 i la línia de whatsapp amb el núm. 689 12 77 57, on és poden realitzar consultes  de tipus social i jurídic, així com proporcionar la opció de demanar ajuda amb un tractament que garanteix la seva confidencialitat. El telèfon funcionarà de les 8 a les 24h de dilluns a diumenge i totes les consultes tindran resposta en la major brevetat possible.

Si sospites que alguna dona i/o criatura està patint violència al teu voltant, actua trucant al: 112

 

pujar inici