Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Avís sobre una possible estafa d’una empresa

04 de març de 2008
Es tracta d’una presumpta estafa, ja que els usuaris s’adonen que els han descomptat del banc un rebut de poc import, emès per aquesta empresa, malgrat no tenir Internet ni cap tipus de compromís contractual amb aquesta empresa. Un gran nombre de persones retornen aquests rebuts, però al cap d’uns dies reben per correu un avís de pagament del Departament de Gestió de Cobrament d’aquesta entitat. Si no el realitzen, passat poc temps, reben telefònicament amenaces de ser inclosos/es en un llistat de morosos.
L’Oficina Municipal d’Informació als Consumidors i Consumidores (OMIC), informa que s’ha obert expedient administratiu a la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (òrgan competent en aquesta matèria), per la tramitació de les denúncies per aquesta presumpta estafa.
Les persones que hagin pogut resultar afectades es poden adherir a la demanda conjunta que es porta a terme des del Servei Municipal de Consum, concretament, a través de la seva Oficina d’Informació als Consumidors i Consumidores (OMIC).
Per a l’adhesió cal aportar dues fotocòpies de la documentació de què es disposi i omplir el full de reclamació/denúncia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Vilafranca, en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14.30 i de 16.30 a 19 i els divendres de 8.30 a 14 hores.
Per més informació es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament de Vilafranca 93 892 03 58 o per e-mail a l’adreça [email protected].

pujar inici