Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Balanç positiu de la Fira del Gall 2007

16 de desembre de 2007
La Fira del Gall de Vilafranca del Penedès és una fira tradicional però que, gràcies a les seves innovacions, creativitat i qualitat, creix cada any de tal manera que la mostra de Gastronomia ha tocat sostre.
Enguany s'ha viscut una de les fires més fredes dels darrers anys, especialment el dissabte, quan les temperatures del matí es van mantenir molt a prop dels zero graus.
Pel que fa a l’afluència de públic, ha estat molt repartida, sense aglomeracions. El recinte firal ha estat ple durant tota la celebració i s'ha mantingut una bona afluència de públic en totes les activitats previstes tan al matí com a la tarda.
Es valora de forma especial una de les novetats d'aquest any: la Mostra de Tapes. L'organització considera que serà una de les propostes a seguir treballant. En aquesta primera edició s'han repartit un total de 4.000 tapes (2.000 dissabte i 2.000 diumenge).
Altres xifres de la Fira del Gall:
- MOSTRA GASTRONÒMICA: Increment del 6% en la venda de tiquets tant el dissabte com el diumenge.
La venda de plats de degustació supera els 12.000.
- ESCORXADOR: Increment de l’11%. S’incrementa el nombre de peces sacrificades el diumenge. S’ha incrementat el servei. Per tant, es pot valorar que el públic que utilitza l’escorxador és fidel.
- ANIMALS SACRIFICATS DE VENDA DIRECTA: Increment 20% (360 en total). Hi ha nous clients que compren l’animal sacrificat exposat directament a la venda. Es van esgotar les 360 peces de l’estand de venda de Gall Negre de l’Associació de criadors de la gallina penedesenca.

pujar inici

Accessibilitat