Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

9 persones tornaran a poder veure la Festa Major des del balcó de la Casa de la Vila

28 de juny de 2022

Després de dos anys de pandèmia, en què la Festa Major de Vilafranca va celebrar-se de forma adaptada i en què molts actes no es van poder realitzar o van ser amb aforament reduït i seguint mesures sanitàries, enguany, amb la perspectiva d’una Festa Major com les d’abans, es reprendrà el sorteig pel qual 9 persones tindran l’oportunitat de ser al balcó de la Casa de la Vila els dies 29, 30 i 31 d’agost per seguir els actes de la plaça.

Per dotzena vegada, però amb el parèntesi dels anys 2020 i 2021, l’Ajuntament de Vilafranca farà un sorteig per triar 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca que vulguin seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost. Aquestes 9 persones es triaran entre totes aquelles que prèviament hagin omplert una butlleta que es podrà trobar al vestíbul de la Casa de la Vila a partir de dimarts 28 de juny.

Les butlletes per participar-hi es podran trobar al vestíbul de l’Ajuntament, on hi haurà també l’urna per dipositar-les. El termini per omplir les butlletes finalitzarà dimarts 23 d’agost i el sorteig tindrà lloc dijous 25 d’agost.

Cada any entre 400 i 500 persones han participat en el sorteig omplint una butlleta.

Requisits per participar-hi

Les 9 persones que surtin agraciades, 3 persones el dia 29 d’agost, 3 el dia 30 i 3 més el dia 31, compartiran espai al balcó amb el consistori i les personalitats convidades.

Els requisits que han de complir les persones que hi vulguin optar són que no hagin estat mai ni regidors, ni administradors de la Festa Major ni pregoners ni convidats en anys anteriors.

Poden participar en el sorteig totes aquelles persones empadronades al municipi de Vilafranca que siguin majors d’edat (18 anys) a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades.

En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. Les 18 persones sortiran del sorteig que es farà entre les butlletes vàlides.

pujar inici

Accessibilitat