Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

BAN DE LA FESTA MAJOR

19 de agost de 2007
Vilafranquines, vilafranquins,

Ja han arribat els dies més esperats i estimats per tots els vilafranquins i totes les vilafranquines. Entrem en aquells dies que Vilafranca mostra el millor de si mateixa, el millor de la seva riquesa cultural, el millor del seu esperit participatiu, el millor del seu tarannà obert i cívic: la Festa Major. Ens agrada afirmar que la nostra Festa Major és la nostra identitat, que forma part del nostre cicle vital i social, i n’estem orgullosos.

La Festa Major, com Vilafranca, no ha estat una realitat uniforme i conservadora al llarg dels anys. Vilafranca i la Festa Major creixen i progressen juntes mantenint l’essència i adaptant-se als nous temps. Vilafranca és una ciutat que viu la transformació més important de la seva història, on tothom aporta el seu gra de sorra, és dinàmica, cívica, atractiva i amb un entorn saludable.

Ara, però, és el moment de la Festa i, en primer lloc, vull agrair als cinc administradors i administradores de la Festa Major 2007 el seu treball desinteressat durant molts mesos d’organitzar i de coordinar tot allò que passarà a Vilafranca durant aquests dies. Esperem que ells s’ho hagin passat bé organitzant-la, perquè tothom ens ho passarem bé gaudint-la.

També vull agrair a tanta gent que fa possible la Festa Major: la gent dels balls, els col.laboradors i tants i tantes que de forma altruista hi participen, a tots i a totes el meu agraïment en nom de tota Vilafranca.

I, finalment, vilafranquines i vilafranquins, us vull fer arribar el desig que visqueu intensament aquestes dates i que us ompli de felicitat. Que el civisme i la responsabilitat siguin presents en la festa, la disbauxa i la diversió. Engalaneu finestres i balcons i que Vilafranca llueixi en tots els seus carrers i places. Que la Vila exhibeixi el millor de si mateixa i que la Festa Major es mostri amb tot el seu esplendor.

Per a tothom, us desitjo una MOLT BONA FESTA MAJOR 2007!!!

El vostre alcalde, Marcel Esteve i Robert

pujar inici