Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

El carrer Banys estarà tallat al trànsit per obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram

10 de febrer de 2022

A partir del proper dilluns 14 de febrer i durant 3 setmanes estarà tallat al trànsit el carrer Banys, al barri de les Clotes, amb motiu de la primera fase de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i de sanejament que portarà a terme l’Empresa Municipal d’Aigües. Aquestes obres s’executaran amb caràcter previ a les obres d’urbanització que es duran a terme posteriorment en el marc del Pla d’Intervenció Integral del Centre i el carrer Comerç (PIICC) que comportarà l’ampliació i l’enjardinament de l’espai públic destinat a vianants i bicicletes amb pacificació del trànsit rodat en tot el carrer Banys incloent la cruïlla amb el carrer Sant Jaume.

Aquesta actuació de renovació de la xarxa d’aigua i de sanejament comportarà que s’hagi de tallar la circulació de vehicles al carrer Banys, des del carrer Vilobí fins al carrer de Sant Jaume. Això comportarà que es canviï el sentit de circulació del carrer Vilobí, que passarà a ser de baixada cap al carrer Antoni Mestres Jané, i del carrer Sant Jaume, que passarà a ser de pujada cap al carrer de la Beneficència.

Els usuaris dels aparcaments del carrer Banys afectats hauran de treure els vehicles abans de les 8 del matí i hi podran tornar a accedir a partir de les 19h, sempre que sigui possible. Quan els treballs afectin l’entrada dels aparcaments, els vehicles no podran entrar ni sortir durant el temps que durin les obres. S’intentarà que els treballs afectin en el menor grau possible el veïnat.

Canvi de ruta i parada provisional del bus urbà

El tall de trànsit al carrer Banys també comportarà que la parada del Bus urbà dels c/ Beneficència-Peguera quedi anul·lada i s’hagi d’habilitar una parada provisional als c/ Torrelles de Foix-Peguera, en una zona propera a la parada anul·lada.

En una segona fase d’aquestes obres, al mes de març, s’actuarà a la cruïlla del carrer Banys amb el c/ Sant Jaume.

pujar inici

Accessibilitat